Intake consult

LET OP!

MOMENTEEL IS ER HELAAS GEEN RUIMTE VOOR INTAKE CONSULTEN VOOR NIEUWE CLIËNTEN. HOPELIJK KAN JE SNEL WEER BIJ MIJ TERECHT. HOUDT DE WEBSITE IN DE GATEN OF ER AL OPTIES VRIJGEKOMEN ZIJN.

 

Heb je last van één of meer van de volgende klachten?

  • Spijsvertering PDS / maag- darmklachten
  • Vruchtbaarheidsproblemen PCOS / endometriose / menstruatieklachten
  • Hormonale klachten PMS / (hormonale) migraine / schildklierklachten / gewichtstoename
  • Voedselovergevoeligheden allergieën / voedselintoleranties / eczeem
  • Vermoeidheid slaapproblemen / stemmingswisselingen / stress
  • Huidklachten acne / eczeem
  • Zwak immuunsysteem

Met o.a. deze klachten kun je bij mij als orthomoleculair therapeut en hormoonspecialist terecht. In mijn praktijk in Amsterdam zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Het is uiteraard ook mogelijk om een telefonisch/FaceTime/Skype/ZOOM consult in te plannen. Tijdens het intake-consult geef ik gericht advies over plan van aanpak door verbanden te leggen tussen je klachten en een niet adequaat verlopend (biochemisch) proces in jouw lichaam. Om deze verbanden te kunnen leggen starten we het intake-consult altijd met een uitgebreide anamnese. A.d.h.v. jouw klachtenbeeld en doelstelling zal ik je indien nodig adviseren om gebruik te maken van laboratoriumonderzoek. Ondanks alle veranderingen op dit moment is het laboratorium nog steeds open, waardoor alle onderzoeken gewoon door kunnen gaan.

Tarief intake consult:    €85,- (45 minuten)

Tarief vervolg consult:  €85,- (45 minuten)

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Een consult voor orthomoleculaire geneeskunde komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Na het consult ontvang je digitaal een factuur die je per bankoverschrijving kunt voldoen.

Heb je interesse in een consult, maak dan hieronder direct een afspraak. 

 

LET OP!

MOMENTEEL IS ER HELAAS GEEN RUIMTE VOOR INTAKE CONSULTEN VOOR NIEUWE CLIËNTEN. HOPELIJK KAN JE SNEL WEER BIJ MIJ TERECHT. HOUDT DE WEBSITE IN DE GATEN OF ER AL OPTIES VRIJGEKOMEN ZIJN.

Scroll naar top