Hormonen in Balans Programma + Laboratoriumtesten

BIJ DIT 3 MAANDEN PROGRAMMA KRIJG JE 3 LABORATORIUMTESTEN OM EEN VOLLEDIG EN COMPLEET BEELD TE KRIJGEN VAN DE GEZONDHEIDSTOESTAND VAN JOUW LICHAAM. IK ZAL JE TIJDENS DIT PROGRAMMA PERSOONLIJK BEGELEIDEN EN COACHEN MET ALS DOEL JOUW GEZONDHEIDSDOELSTELLING TE BEREIKEN.

Je ontvangt de volgende testen:

 • Voedselintolerantietest a.d.h.v. bloed

Met de voedselintolerantie test wordt je getest op 90 verschillende voedingsmiddelen. Op deze manier kun je vaststellen of je reageert op 1 of meerdere producten. Klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, duizeligheid, hoofdpijn en huidproblemen kunnen hierop wijzen. Ook als je nu (nog) geen klachten hebt kan er sprake zijn van voedselintoleranties.

 • Hormoonprofiel-onderzoek a.d.h.v. speeksel

In dit onderzoek worden de hormonen oestradiol, progesteron, testosteron en DHEA gemeten in speeksel. Een verstoorde balans tussen deze hormonen kan de oorzaak zijn van verscheidene klachten als vermoeidheid, vruchtbaarheidsproblemen, prikkelbare darm syndroom, PMS-klachten en overgangsproblemen. Dit onderzoek is er in een variant voor vrouwen en voor mannen.

 • Darmonderzoek a.d.h.v. fecesmateriaal

Dit onderzoek geeft informatie over de samenstelling van de bacteriën die in de darmen aanwezig zijn, of er schimmels en/of gisten zijn en of er spijsverteringsproblemen zijn. Het geeft een goed overzicht van de algemene gezondheidstoestand van de darmen. Dit onderzoek wordt gedaan aan de hand van fecesmateriaal.

Bijgesloten bij iedere test bevindt zich een duidelijke gebruiksaanwijzing, waardoor je thuis veilig het testmateriaal kan verzamelen. Het materiaal kan je vervolgens opsturen naar het laboratorium. Zodra de onderzoeksresultaten binnen zijn ontvang ik als jouw therapeut de uitslag. Uiteraard zal ik die aan je doorsturen.

Klik hier voor meer informatie over deze onderzoeken.

Nadat jij je hebt aangemeld voor het programma zal ik je de 3 laboratoriumtesten (voedselintolerantietest, hormoonprofiel, darmonderzoek) toesturen. De uitslag en daaruit volgende adviezen zal ik in jouw persoonlijke adviesplan opnemen.

In maand 1 starten we met een online hormoonanalyse. Door middel van een uitgebreide online anamnese (vragenlijst) kan jouw hormoonbalans in beeld worden gebracht. Aan de hand  van een symptomen analyse zal ik een persoonlijk adviesplan voor je opstellen.

In jouw persoonlijke adviesplan krijg je inzicht in:

 1. Welke hormonale disbalansen mogelijk bij jou aanwezig zijn
 2. Welke voeding je wel kunt eten
 3. Welke voeding je met mate zou moeten eten
 4. Welke voeding je nu beter kan vermijden
 5. Een voorbeeld van hoe jouw voedingspatroon er uit zou kunnen zien
 6. Vervangingssuggesties voor hetgeen je nu eet, indien nodig
 7. De supplementen (optioneel) die jouw lichaam nu ondersteunen
 8. Hoe je beter met stress om kan gaan, indien nodig
 9. Hoe je jouw slaap kunt verbeteren, indien nodig
 10. Welke vorm van beweging voor jouw lichaam op dit moment het beste is

Aansluitend plannen we jouw eerste consult in. Dit kan naar wens op locatie, telefonisch of via Skype plaatsvinden. Tijdens dit eerste consult gaan we kijken hoe je een goede start kan maken met de adviezen uit jouw adviesplan.

In maand 2 vindt jouw tweede consult plaats. Tijdens deze sessie gaan we kijken naar de stappen die je naar aanleiding van jouw adviesplan hebt gezet, wat er goed gaat en wat er nog beter kan. De focus ligt op het doorbreken van oude gewoontes en het integreren van nieuwe patronen in jouw levensstijl. Aan het einde van het consult stellen we nieuwe actiepunten op.

In maand 3 vindt jouw derde consult plaats en gaan we de puntjes op de i zetten. Je adviesplan zal indien nodig worden aangepast, zodat het voor jou duidelijk is hoe verder te gaan na dit programma.

Gedurende het gehele programma kan jij jouw vragen naar mij op de mail zetten. Deze zal ik zo spoedig en goed mogelijk voor je beantwoorden.

Prijs: € 1.297,00

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. De consulten in dit programma vallen onder orthomoleculaire geneeskunde en komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Heb je vragen over dit programma of ontvang je liever een factuur voor de betaling, neem dan persoonlijk contact met mij op via: info@karlijnhoebe.nl

 

Scroll naar top