Hormonen in Balans Programma

Tijdens dit PROGRAMMA ZAL IK JE PERSOONLIJK BEGELEIDEN EN COACHEN MET ALS DOEL JOUW GEZONDHEIDSDOELSTELLING TE BEREIKEN.

Bij aanvang van het programma ontvang je van mij per mail een anamnese (uitgebreide vragenlijst). Aan de hand van jouw antwoorden kan ik een online hormoon analyse / symptomen analyse uitvoeren. Dit vormt de basis voor het opstellen van jouw persoonlijke adviesplan.

In jouw persoonlijke adviesplan krijg je inzicht in:

  1. Welke hormonale disbalansen mogelijk bij jou aanwezig zijn
  2. Welke voeding je wel kunt eten
  3. Welke voeding je met mate zou moeten eten
  4. Welke voeding je nu beter kan vermijden
  5. Een voorbeeld van hoe jouw voedingspatroon er uit zou kunnen zien
  6. Vervangingssuggesties voor hetgeen je nu eet, indien nodig
  7. De supplementen (optioneel) die jouw lichaam nu ondersteunen
  8. Hoe je beter met stress om kan gaan, indien nodig
  9. Hoe je jouw slaap kunt verbeteren, indien nodig
  10. Welke vorm van beweging voor jouw lichaam op dit moment het beste is

Zodra ik jouw adviesplan heb afgerond zal ik je die toesturen per mail, zodat je die alvast kunt inzien. Aansluitend plannen we jouw eerste consult in. Tijdens dit eerste consult gaan we kijken hoe je een goede start kan maken met de adviezen uit jouw adviesplan. Het is mogelijk om een telefonisch of Zoom consult in te plannen of een consult in mijn praktijk in Amsterdam.

Na ongeveer 4-6 weken vindt jouw tweede consult plaats. Tijdens deze sessie gaan we kijken naar de stappen die je naar aanleiding van jouw adviesplan hebt gezet, wat er goed gaat en wat er nog beter kan. De focus ligt op het doorbreken van oude gewoontes en het integreren van nieuwe patronen in jouw levensstijl. Aan het einde van het consult stellen we nieuwe actiepunten op.

Na ongeveer weer zo'n 6 weken vindt jouw derde consult plaats en gaan we de puntjes op de i zetten. Je adviesplan zal indien nodig worden aangepast, zodat het voor jou duidelijk is hoe verder te gaan na dit programma.

Mocht je het fijn vinden om wat langere tijd tussen de consulten te laten dan is dat geen probleem. Indien je tussentijds een vraag hebt dan mag je die uiteraard naar mij op de mail zetten. Deze zal ik zo spoedig en goed mogelijk voor je beantwoorden.

Met dit programma heb jij een stok achter deur om jouw gezondheidsdoelstelling te bereiken.

Prijs: € 497,00

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. De 3 consulten in dit programma vallen onder orthomoleculaire geneeskunde en komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Heb je vragen over het Hormonen in Balans Programma en/of ontvang je liever een aparte factuur voor de consulten om in te dienen bij je zorgverzekeraar? Neem dan persoonlijk contact met mij op via: info@karlijnhoebe.nl

Scroll naar top