Karlijn Hoebe inhuren als spreker?

IN MIJN LEZINGEN GEEF IK PRAKTISCHE TIPS OVER WELKE STAPPEN JIJ DIRECT KAN GAAN ZETTEN NAAR MEER GEZONDHEID, ENERGIE EN SUCCES IN JE LEVEN.

Waar gaan mijn lezingen over?

Wist je dat hormonen nagenoeg alles in je leven beïnvloeden? Van je eetlust, je gewicht, je slaap, je stemming, de snelheid van verouderen maar ook je concentratie en energie? In mijn lezingen kom je aan de weet wat je zelf kan doen op het gebied van voeding en leefstijl voor een gezonde hormoonbalans.

Welke vragen worden beantwoord in mijn lezingen?

  • Hoe kunnen hormonen je fysieke, mentale en emotionele gezondheid beïnvloeden?
  • Wat is de invloed van voeding, beweging, stress en ontspanning op mijn hormonen?
  • Hoe weet ik welke hormonen in mijn lichaam uit balans zijn? En wat kan ik zelf doen om deze weer in balans te krijgen?
  • Wat is de reden waarom je gemakkelijker aankomt naarmate je ouder wordt, zelfs als je hetzelfde eet en evenveel of meer beweegt dan vroeger?
  • Welke voeding kan ik beter wel eten en wat kan ik nu beter vermijden? En waarom?
  • Welke vorm van beweging is voor mij op dit moment optimaal?
  • Welke concrete stappen kan ik vandaag nog gaan zetten naar meer gezondheid en energie in mijn leven?

Neem contact op met Karlijn voor een lezing.

Telefoon: 06 – 20182428
E-mail: info@karlijnhoebe.nl

susan dullink

Susanne Dullink

Super Lifestyle Summit

Karlijn heeft ontzettend veel kennis op het gebied van hormonen, voeding en leefstijl en kan dit op een rustige, enthousiaste en heldere manier overbrengen. Na afloop kun je direct aan de slag met de praktische informatie die Karlijn geeft om je leefstijl stap voor stap te verbeteren. De kracht van Karlijn haar verhaal is dat ze zelf het bewijs is van wat gezonde voeding en een bewuste leefstijl met je doet. We raden haar als spreker absoluut aan!

Bestuur

Meetingz Ameland

De avond was interessant en informatief. Karlijn vertelde op een professionele en heldere manier over de werking van hormonen en welk effect dit geeft op onze gezondheid en functioneren. De vragen van onze leden werden duidelijk beantwoord en na afloop nam Karlijn de tijd om individueel met een aantal Meetingz leden in gesprek te gaan. We vonden het een zeer geslaagde avond en raden haar zeker aan bij anderen.

Scroll naar top