Melk en zuivel, hoe zit het nou echt?

Melk en zuivel, hoe zit het nou echt?

”Melk is goed voor elk”, dat zinnetje kennen we allemaal. Maar de laatste tijd horen we echter steeds meer geluiden dat zuivelproducten eigenlijk helemaal niet zo goed voor ons zijn als we al die jaren hebben gedacht. Hoe zit het nou echt? Ik vind het belangrijk dat we niet alle melk en zuivelproducten over een kam scheren.

In deze video vertel ik je over de verschillende eigenschappen van melk en zuivelproducten, zodat jij voor jezelf kan bepalen welke producten jij wel eet of liever laat staan.

Zet nu de eerste stap naar meer balans en gezondheid in je leven!

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en ontvang mijn gezonde boodschappenlijst.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top